5/5

Elävät kuvat (Pondin Jamesi), Venetsia ja ihanainen nainen nyt ainakin syöksähtää esiin muistolaarista kun tämän kuulee :) Aikas hyvä viisu siis kun noin paljon elettyä elämää palaa pyörimään pääkopassa, eikä esittäjän lauluäänessä/biisissä kokonaisuudessakaan pahemmin moitittavaa löydy.

Tartutaan nyt vaikka tuohon Venetsiaan / matkailuun yleensä muutaman lisärivin edestä..Vaikka suht köyhistellen onki menny tässä kymmenisen vuotta niin oon silti päässy 4 kertaa maasta poistumaan, ja voin suositella. Kyllähän tuo matkailu kuiteski avartaa, ja jättää lähtemättömiä muistoja muista kulttuureista. Mökyöölin suhteen nuo eteläisemmät apinaserkkumme ovat ainakin "hiukan" Räsästämme rennompia, nimimerkillä vitosen vodkapullo maitokaupasta (Saksa) ja baarista kolmella eurolla litra takeaway olutta (Espanja). Eipä tuo silti näkyny katukuvassa horjuvuutena, vaikka sixpäkki keskiketterää irtosi lähimarketista kahella eurolla..Yhteen huumeittensyöjään tosin törmäsin kerran mutta sekin huikkasi vaan kohteliaan kysymyksen "do you smoke green" ? :)

Maassa maan tavalla ja kotini on linnani pitävät kuitenkin hyvin kutinsa kun täydellistä elinympäristöä tuskin löytyy tältä pallolta (väärää kieltäkin vääntävät pääsääntöisesti Suomen ulkopuolella)..

Menneisyyden kaiveluksi nämä näppäilyni näköjään alkavat kallistua, vaan iteppähän tuli tämäkin lusikka soppaan heitettyä eikä sitä enää pois saa kun on puolenkymmentä pätkää tänne suoltanut..

Tottapa tänne nykyhetkistäki tohtii jotaki tokasta kunhan näkkee mihinkä tämä alakaa muokkaantua kymmenien artikkelien myötä.